• dimecres 29 de març del 2023

Detinguda una mare per donar una pallissa a una professora després de denunciar suposades agressions cap al seu fill

img


PALMA, 24 Oct.

La Policia Nacional ha detingut una dona per clavar-li una pallissa a una professora d?un col·legi de Palma després de denunciar, hores abans, suposades agressions de la docent cap al seu fill.

Segons ha explicat la Policia en nota de premsa, l'incident va passar divendres passat en un carrer pròxim a Avingudes cap a les 15.00 hores, quan el menor va sortir del col·legi. En aquell moment, la mare va veure sortir la professora i la va seguir pel carrer, fins que la va agafar fortament i la va llançar contra el terra per seguir copejant-la.

Un ciutadà que caminava per la zona va observar l'agressió i va aconseguir separar la mare, moment en què aquesta va abandonar el lloc. Una empleada en una perruqueria també va ajudar l'agredida a refugiar-se al seu local.

Un cop els agents van arribar al lloc, van realitzar diverses batudes per la zona fins que finalment van localitzar la presumpta agressora i van procedir a detenir-la. .

Segons fonts properes als fets, l'arrestada, dies abans, s'havia posat també en contacte amb l'escola per un suposat cop de mà de la professora cap al menor i Inspecció Educativa ha intervingut per aclarir els fets.

Notícies més vistes Avui