Detingudes a Palma quatre persones amb una plantació de marihuana amagada a un soterrani.

Detingudes a Palma quatre persones amb una plantació de marihuana amagada a un soterrani.

PALMA, 22 Nov.

Quatre joves, dos homes i dues dones de nacionalitat espanyola, han estat detinguts per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric a Palma ja que tenien una plantació de marihuana amagada en un soterrani.

La Policia Nacional i la Local han informat en un comunicat de la detenció de tres germans i una amiga per tenir una plantació de marihuana en un soterrani al qual s'hi accedia per una compuerta que es trobava sota d'un sofà.

Els fets van començar quan van arribar a la Policia Local de Palma una sèrie d'informacions anònimes, per part de ciutadans, que en una vivenda del barri de Son Roca, s'estava venent droga i tenien una plantació de marihuana.

Els agents van posar en coneixement de la Policia Nacional, que va sol·licitar entrada i registre en l'immoble, on van localitzar els tres germans implicats i una quarta persona amiga dels mateixos, a més de 56 plantes de marihuana, 30 esqueixos, transformadors, extractors d'aire, ventiladors, a més de prop de 40 grams de marihuana picada i al voltant de 15 grams de haxix.

Tags

Categoría

Illes Balears