"Detingudes dues persones per canviar el pany d'un pis d'Eivissa amb inquilins a l'interior."

IBIZA, 2 Set.

La Policia Nacional ha detingut dues persones, un home de 53 anys i una dona de 39, tots dos de nacionalitat espanyola, per canviar la serradura d'un domicili de la ciutat d'Ibiza havent-hi inquilins a l'interior.

Segons ha informat aquest dissabte la Policia en un comunicat, els fets van tenir lloc aquest dijous, quan cap a les 13.15 hores els agents van rebre una trucada informant que diverses persones havien accedit a un domicili del centre de la ciutat en contra de la voluntat dels occupants.

Quan els agents van arribar al lloc, es van trobar amb dos dels implicats i diversos inquilins de l'habitatge, entre els quals hi havia una menor.

Un cop realitzades les comprovacions oportunes i després de verificar que els dos presumptes autors havien canviat la serradura del pis acompanyats d'un serraller i d'un altre home, van procedir a la seva detenció acusats d'un delicte d'allunyament de morada i coaccions.

Sembla que els residents i els autors es coneixien, ja que un d'ells era el fill de l'arrendatària. A més, les investigacions han constatat que hi havia un interès per part d'aquestes persones perquè abandonessin el domicili, ja que els perjudicats feia dies que rebien missatges per part del detingut com a manera de pressió.

Finalment, els detinguts han estat posats en llibertat amb càrrecs a l'espera de comparèixer davant de l'Autoritat Judicial.

.

Tags

Categoría

Illes Balears