• dimecres 29 de març del 2023

Detingudes quatre persones a Platja de Palma i denunciades 56 més a Santa Catalina aquest cap de setmana

img

PALMA, 22 Ago.

La Policia Local ha detingut quatre persones a Platja de Palma i n'ha aixecat 56 actes de denúncia a Santa Catalina durant el dispositiu policial d'aquest cap de setmana.

En detall, es van dur a terme una sèrie d'actuacions a Platja de Palma contra delictes de furt en col·laboració amb la Policia Nacional, que van finalitzar amb la detenció de tres persones i la recuperació de 3.000 euros, i es va arrestar una dona en una segona intervenció, segons han explicat aquest dilluns des de l'Ajuntament de Palma.

A Santa Catalina, es van aixecar un total de 56 denúncies, entre les quals cinc per la llei de Seguretat Ciutadana, una per pertorbar la tranquil·litat de l'entorn i la resta per incompliments de trànsit, incloent-hi un expedient per conducció sota els efectes de l'alcohol.

De l'altra costat, es va desenvolupar un control d'etilomet ria al carrer Manacor amb Tomás Rullán on es va aixecar una acta per l'ús del mòbil, tres per tenir la ITV caducada, una per no tenir el permís de conduir, quatre administratives per alcoholèmies positives, dues penals més i dos vehicles immobilitzats .

També es va dur a terme un control al Passeig Mallorca que va acabar amb dues denúncies administratives per donar positiu en alcohol, tres per no portar el cinturó i una per ITV caducada.

Per últim, es va realitzar un tercer control a Miquel dels Sants Oliver, en què es van interposar dues denúncies per no portar el cinturó i dues més per ITV caducada.

A més, es van desenvolupar nombroses actuacions en diferents punts de Palma , entre elles delictes per lesions, trencar ordres d'allunyament o atropellar un ciclista al carrer Manacor, que es va quedar inconscient.

Notícies més vistes Avui