Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingudes sis persones en l'operatiu contra el tràfic de drogues a La Soledat (Palma).

Detingudes sis persones en l'operatiu contra el tràfic de drogues a La Soledat (Palma).

PALMA, 9 de maig.

Un total de sis persones han estat detingudes aquest dijous en el marc de l'operatiu conjunt desenvolupat entre la Policia Nacional i el Servei de Vigilància Aduanera de l'Agència Tributària contra el tràfic de drogues al barri La Soledat, a Palma.

Segons han detallat fonts properes als fets, l'operatiu s'ha realitzat com a resultat d'una investigació de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) de la Policia Nacional--Grup II d'estupefaents, on estan integrats agents de la Policia Local de Palma--i el Servei de Vigilància Aduanera de l'Agència Tributària--Unitat Operativa de Vigilància Aduanera de Palma--.

En l'operació han participat agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial, la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana (UPR, guies Canins) i el Grup Operatiu d'Intervencions Tècniques (GOIT).

En total, s'han practicat sis registres. En el marc dels mateixos s'han intervingut diverses substàncies estupefaents i, de moment, s'han practicat sis detencions. La causa està declarada secreta.