Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingudes sis persones, incloent-hi el propietari d'un taller, per robar vehicles i desballestinar-los per peces. Detingudes sis persones, entre elles el propietari d'un taller, per robar vehicles i desballestinar-los per peces.

Detingudes sis persones, incloent-hi el propietari d'un taller, per robar vehicles i desballestinar-los per peces.

Detingudes sis persones, entre elles el propietari d'un taller, per robar vehicles i desballestinar-los per peces.

IBIZA, 29 d'Abril.

La Guàrdia Civil a l'illa d'Eivissa ha procedit a la detenció de sis persones, cinc d'elles presumptes autors de delicte de furt. L'altra ha estat acusada de presumpte delicte de receptació.

Segons ha informat l'Institut Armad aquest dilluns, a començaments d'abril es van rebre cinc denúncies per la sustracció de vehicles a les localitats d'Eivissa, Santa Eulària i Sant Josep, per la qual cosa agents de l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil van iniciar l'operació 'Yellow Crane' per alclarir els il·lícits i detenir els autors.

Com a resultat, a més de les manifestacions de testimonis i visió de càmeres, es van aconseguir esclarir els fets, identificar els autors i recuperar tres dels vehicles sustraits.

El 'modus operandi' dels detinguts era la utilització d'una grua per sustraure els cotxes amb l'objectiu de desballestar-los per a la venda de les peces.

Durant el matí del passat divendres, es va dur a terme una inspecció en un taller relacionat amb els fets situat a la localitat de Sant Josep. Aquest lloc servia com a espai per desballestar i amagar els vehicles. En aquest operatiu es van recuperar tres dels vehicles sustraits i es va incautar una grua utilitzada en els robatoris.

El propietari de la grua ja va ser detingut el passat mes de febrer per fets semblants.