Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingudes tres dones i dos homes en dues operacions diferents per delicte de furto a Palma. Detingudes tres dones i dos homes en dues intervencions diferents, per delicte de furto, a Palma.

Detingudes tres dones i dos homes en dues operacions diferents per delicte de furto a Palma.

Detingudes tres dones i dos homes en dues intervencions diferents, per delicte de furto, a Palma.

Es reforcen els dispositius preventius de delictes d'aquesta naturalesa al centre de la ciutat

PALMA, 21 d’abril.

Agents de la Policia Nacional van detenir a principis de setmana a tres dones i dos homes, d'origen romanès i búlgar i d'entre 20 i 36 anys d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de furt, en dues intervencions diferents, a Palma.

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha informat que els fets van tenir lloc aquest passat dimarts i dimecres, dies 16 i 17 d'abril, respectivament, a la zona central de Palma, moment en què els policies van sorprendre els detinguts amb objectes sostrets.

La primera intervenció policial es va iniciar quan els agents van observar dues dones entrar en un establiment comercial, començant una vigilància discreta, gràcies a la qual van poder veure com aquestes agafaven diverses peces de roba, amb la finalitat d'usar-les per tapar la maniobra de subtracció.

Els policies van poder veure com una de les dones va posar la mà a la bossa d'una turista, per treure del seu interior una cartera, sense que aquesta s'adonés de la maniobra.

Després d'això, les dones van sortir apressuradament del local, sent interceptades pels agents, qui van trobar entre les seves pertinences la cartera de la víctima amb diners i documentació a l'interior, que va ser entregada a la seva legítima propietària.

Per aquests motius, els policies van procedir a la detenció de totes dues dones.

En la segona intervenció, els policies van observar tres persones --dos homes i una dona--, parlant entre elles mentre caminaven per la ciutat, adonant-se'n una de la presència policial, tenint una actitud fugissera a partir d'aquest moment, intentant separar-se de la resta.

Els agents van començar llavors una vigilància discreta, donant-los l'alt més endavant, trobant entre les seves pertinences una cartera amb diners i amb documentació d'una persona italiana, de la qual no van aportar la procedència. A més, van trobar diners guardats en diferents butxaques i bosses d'aquestes tres persones.

Per tot això, van procedir a la detenció de les tres persones, com a presumptes autors d'un delicte de furt.