Detingut a Calvià un home de 70 anys per amenaces i tinença il·lícita d'armes.

Detingut a Calvià un home de 70 anys per amenaces i tinença il·lícita d'armes.

PALMA, 21 Nov.

La Guàrdia Civil ha detingut a Calvià a un home, de 70 anys i nacionalitat portuguesa, per amenaces i tinença il·lícita d'armes, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Segons ha relatat, el passat 11 de novembre dos motoristes estaven practicant enduro per un camí de la zona de Bendinat quan van arribar a un punt on es trobaven una tanca tancada i, en dirigir-se a una persona que estava al lloc per demanar-li que els obrís per continuar la marxa, van mantenir una discussió i va treure una arma curta amb la qual els va amenaçar.

Davant d'això, els motoristes van abandonar el lloc, sent perseguits per aquesta persona, juntament amb un gos, en actitud amenaçadora amb l'arma a la mà durant un tram del camí.

Per això, van interposar una denúncia i la Guàrdia Civil va iniciar una investigació i va identificar l'autor de les amenaces. Així, va realitzar una registre voluntari al seu domicili, localitzant l'arma objecte de les amenaces, una revòlver de calibre 32 sense documentació i de la qual no va poder acreditar la seva procedència, pel que es va procedir a la seva detenció.

Tags

Categoría

Illes Balears