• divendres 3 de febrer del 2023

Detingut a Ciutadella dues vegades en una setmana un home que rebia droga per correu postal

img

MENORCA, 30 Ago.

La Policia Nacional ha detingut a Ciutadella un home de 35 anys, dues vegades en menys d'una setmana, per rebre paquets des de la Península a través de correu postal que contenien substàncies estupefaents.

La investigació es va iniciar quan la policia va tenir coneixement que l'investigat rebia enviaments en petites quantitats per intentar passar desapercebut per les forces policials.

En total s'han intervingut fins a tres paquets, el primer contenia una quantitat de 129,77 grams de cabdell de marihuana envasat al buit i havia estat ocultat entre paquets de mascaretes quirúrgiques.< /p>

El segon paquet intervingut contenia 163,13 grams de cabdell de marihuana també envasat al buit i aquesta vegada ocult entre roba de marca.

El tercer paquet intervingut contenia dues substàncies estupefaents diferents, 162,15 grams de cabdells de marihuana i una roca de cocaïna pura de 7,01 grams, en aquesta ocasió embolicats en diverses capes de plàstics.

Els paquets van ser oberts després d'obtenir els corresponents manaments judicials per part del Jutjat. L'home va ser detingut per primera vegada divendres passat i per segona vegada ahir dilluns.

Notícies més vistes Avui