Detingut a Eivissa el passatger d'un vaixell procedent de Barcelona per robatori de vehicle.

Detingut a Eivissa el passatger d'un vaixell procedent de Barcelona per robatori de vehicle.

IBIZA, 4 d'agost.

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa al passatger d'un vaixell procedent de Barcelona per un presumpte robatori d'un vehicle.

Segons ha informat el cos policial, el dimarts passat sobre les 07.00 hores els agents a Eivissa van procedir a la detenció d'un home espanyol de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'apropiació indeguda.

Els policies van rebre un comunicat de la sala del 091, en el qual els informaven que en el vaixell procedent de Barcelona viatjava un vehicle sobre el qual constava una denúncia per sustracció.

Segons constava en una denúncia interposada en una comissaria de Madrid, el propietari de l'automòbil havia intentat contactar, en diverses ocasions i sense èxit, amb el possible autor dels fets via burofax. Els agents van interrogar l'home, que no va ser capaç de donar cap explicació coherent als agents.

Així, un cop comprovat que es tractava del vehicle sostret i que les dades aportades en la denúncia per part de l'perjudicat coincidien plenament amb les de l'individu, van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte d'apropiació indeguda.

Tags

Categoría

Illes Balears