• divendres 3 de febrer del 2023

Detingut a Eivissa el presumpte autor d'un robatori amb violència

img

IBIZA, 10 Set.

La Policia Nacional ha detingut un home, d'origen peruà i 31 anys, com el presumpte autor de un robatori amb violència, a Eivissa.

Segons ha informat la Policia, dijous a la matinada, un indicatiu de seguretat ciutadana va ser alertat, ja que s'estava produint un forcejament molt violent entre dues persones al carrer , davant d'un bar d'un cèntric barri d'Eivissa.

Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb la víctima, que presentava la cara ensangonada pels cops rebuts per part d'un individu que el va robar el telèfon i va emprendre la fuga.

Immediatament, es va sol·licitar assistència sanitària i es va poder comprovar que la versió de la víctima coincidia amb la de testimonis presencials, que van afirmar a més que el delinqüent va fer servir una violència inusitada.

p>

Minuts després es va localitzar el presumpte autor, que va haver de ser interc eptat a la carrera per un dels agents, ja que, en detectar el cotxe patrulla, aquest es va fugir mentre intentava desfer-se del telèfon robat.

Notícies més vistes Avui