Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut a Eivissa un conductor que transportava diferents drogues amagades en diversos punts de la seva moto.

Detingut a Eivissa un conductor que transportava diferents drogues amagades en diversos punts de la seva moto.

PALMA, 29 d'agost.

La Policia Local d'Eivissa ha detingut el conductor d'una motocicleta per un presumpte delicte contra la salut pública, després d'intervenir-li diverses substàncies estupefaents amagades en diverses parts del vehicle.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa aquest dimarts en un comunicat, durant un control realitzat el passat dissabte els agents van comprovar que el conductor realitzava una maniobra evasiva en aproximarse a un policia local.

Per això, l'agent va procedir a aturar-lo i dirigir-lo a la zona on es trobaven la resta de policies per inspeccionar els vehicles.

En aquest moment, el conductor de la motocicleta va manifestar que portava una dosi de haxix per a ús propi i l'agent li va realitzar un cacheig superficial, trobant una altra bossa amb la mateixa droga i diners en efectiu a la cartera.

Durant el cacheig, un altre policia va inspeccionar els compartiments de la moto, trobant tres bosses més de haxix sota el seient, així com pastilles d'èxtasi en una bossa amagada entre la documentació.

A continuació, els policies van trobar també una bossa amagada darrere del fanal davanter, ancorada a l'engranatge, que contenia altres substàncies estupefaents distribuïdes en petites bosses tancades.

En total, els agents van confiscar nou bosses transparents amb 32,35 grams de haxix, dues bosses amb 6,57 grams d'èxtasi, sis bosses amb 5,84 grams de cocaïna i tres bosses amb 7,25 grams de ketamina.

Tant la distribució, com la varietat en les substàncies i els llocs diversos on es van trobar, juntament amb les quantitats resultants del pesatge, constitueixen indicis suficients per suposar la comissió d'un delicte contra la salut pública, per la qual cosa es va procedir a la detenció del conductor de la motocicleta i es van realitzar diligències a la comissaria de la Policia Nacional.