• dimecres 5 d'octubre del 2022

Detingut a Eivissa un home acusat de furt d'un vehicle i resistència a l'autoritat

img

IBIZA, 31 Ago.

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa un individu per furt de vehicle, resistència i desobediència .

Segons han informat aquest dimecres en nota de premsa, cap a les 04.20 hores de diumenge passat, agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria a Eivissa van detenir un individu d'origen algerià de 35 anys.< /p>

El presumpte autor va ser reconegut pels agents, ja que estava cometent diversos furts a diferents zones turístiques d'Eivissa. Prèviament, i en un altre lloc diferent al de la detenció, els policies van observar també com l'ara detingut eludia la presència policial.

Per tot això, li van donar l'alto en ser localitzat en un carrer de la zona de Marina Botafoc i en registrar les seves pertinences van trobar la clau d'un vehicle que constava com a denunciat per robatori. L'home, a més, havia estat vist conduint de manera temerària aquest turisme pel centre d'Eivissa.

Mentre es feien gestions, el detingut va intentar tirar la clau del vehicle a terra i emprendre la fugida, per això que va haver de ser contingut després d'iniciar un forcejament.

A més, una vegada a l'interior del vehicle policial, va continuar amb una actitud violenta i hostil cap als agents, oposant resistència a ser traslladat. A aquesta persona hi consten més de cinc detencions prèvies.