• divendres 31 de març del 2023

Detingut a Eivissa un home per agressió sexual, amenaces amb arma blanca i lesions

img

IBIZA, 8 Jul.

La Guàrdia Civil ha detingut a Eivissa un home de nacionalitat romanesa pels suposats delictes d'agressió sexual, amenaces amb arma blanca i lesions.

Segons ha informat l'Institut Armat, les diligències de recerca es van iniciar després de la denúncia d'una dona que va assegurar haver estat víctima d'un delicte d'agressió sexual la nit del 28 de juny.

La víctima va explicar als agents que l'autor la va abordar al carrer amb una arma blanca per posteriorment introduir-la en un vehicle per consumar el delicte sexual, i li va causar en aquell moment ferides.

Agents especialitzats en agressions sexuals van iniciar la investigació, ia través de diferents entrevistes amb possibles testimonis i la inspecció del lloc dels fets, van aconseguir esbrinar la identitat del presumpte autor.

La investigació va culminar el 5 de juliol amb la localització i detenció a la localitat de Santa Eulària d'un home de 41 anys. Un cop posat a disposició del Jutjat d'Instrucció Guàrdia d'Eivissa, l'Autoritat va decretar l'ingrés a la presó provisional.

Notícies més vistes Avui