• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut a Eivissa un jove després de ser sorprès amb diferents substàncies estupefaents

img

IBIZA, 10 Ago.

Agents de la Policia Local d'Eivissa han detingut un jove de 21 anys per ser sorprès al carrer amb diferents quantitats de substàncies estupefaents.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa, la detenció va tenir lloc dilluns, cap a les 12.20 hores, al carrer del País Basc.

Els agents van veure com l'ara detingut, en descobrir la presència policial, va intentar canviar de direcció, dubtant sobre el rumb que havia de seguir. Després de donar-li l'alt i davant del seu nerviosisme, el jove es va sotmetre a un registre --també de la motocicleta--.

Els policies van trobar set bosses amb una substància coneguda com a cocaïna rosa, a més de 50 pastilles, pel que sembla de MDMA, i quatre bosses amb una altra substància blanca.

L'Ajuntament ha informat a més que, dilluns a la tarda, una patrulla va anar al Passeig de ses Pitiüses ja que s'acabava de produir una baralla. Uns testimonis van assegurar haver vist un home agredint-ne d'altres amb un pal, un para-sol i pedres.

El presumpte agressor es va enfrontar als vigilants d'un local hoteler quan el van sorprendre intentant robar els clients. Després de batre la zona, la Policia el va localitzar i va procedir a detenir-lo. d'alcohol superiors a les permeses.

Notícies més vistes Avui