Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut a Formentera un jove de 18 anys, presumpte autor de quatre robatoris a l'illa.

Detingut a Formentera un jove de 18 anys, presumpte autor de quatre robatoris a l'illa.

FORMENTERA, 4 de gener.

La Guàrdia Civil a l'illa de Formentera ha detingut un home de 18 anys com a presumpte autor de quatre robatoris.

Segons ha informat aquest dijous el Cos armat, aquest passat dimecres es van rebre dues denúncies per robatoris comesos la mateixa nit en establiments comercials.

Un d'ells va tenir lloc en un supermercat després de forçar la persiana metàl·lica i trencar la porta de vidre. El lladre va accedir a l'interior i es va emportar el calaix de la caixa enregistradora, un televisor i diverses begudes.

En una estació de servei, un cop trencat el vidre de l'aparador de l'establiment, es va substraure una petita quantitat de diners. El lladre, a més, va deixar una traça de sang després de fer-se mal amb el vidre trencat.

Després de la investigació duta a terme per la Guàrdia Civil amb la col·laboració de la Policia Local de Formentera, es va identificar l'autor dels fets i el vehicle utilitzat.

Després de personar-se al domicili del sospitós, els agents van evidenciar que aquesta persona portava la mateixa vestimenta utilitzada en el moment dels robatoris, que presentava un tall en una mà i que el cotxe emprat presentava restes de sang i vidres, per la qual cosa el van detenir.

Continuant amb la investigació, la Guàrdia Civil ha aconseguit esclarir a més d'aquests dos robatoris altres dos il·lícits més comesos en dates anteriors. Una botiga i l'IES Marc Ferrer, van ser objectius de l'ara detingut.