• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut a Múrcia l'integrant d'un clan delictiu de Mallorca després d'una denúncia per sostracció de menors

img

La denúncia d'una mare per la desaparició de la seva filla va posar en alerta els agents

MÚRCIA, 16 set

La Policia Nacional ha detingut a Molina de Segura (Múrcia) un home de 45 anys, integrant d'un conegut clan delictiu de Mallorca, després d'una denúncia per sostracció de menors per part de la mare de la seva filla.

A més del delicte de sostracció de menors, se li imputa també una presumpta temptativa d'homicidi per un aldarull entre clans a Mallorca fa uns mesos. A l'home, membre d'un clan de la Soledat, li constava una reclamació judicial. d'una menor de 12 anys per part del seu pare.

Pel que sembla, la mare de la menor va rebre prèviament una trucada en què la seva filla li va informar que es trobava amb el seu pare a la localitat de Molina de Segura.

En aquell moment, la Policia Nacional va establir un dispositiu de recerca que va permetre localitzar la menor al municipi murcià. La mare s'hi va desplaçar per fer-se càrrec de la seva filla.

Agents del Cos continuen les gestions per aclarir els fets.

A l'home li constava una reclamació judicial per un altercat entre clans que va derivar en una baralla tumultuària aquest mateix any a Son Gotleu, en què es van utilitzar pals de fusta, garrots i paraigües i una escopeta.

Segons va informar llavors la Policia, a la plaça Orson Wells es van congregar prop de seixanta persones i diverses es van embrancar en una baralla. Al lloc van haver d'acudir nombroses patrulles de Seguretat Ciutadana i formar un cordó de seguretat per separar els membres de les dues famílies, que mentrestant es llançaven amenaces.

Notícies més vistes Avui