• divendres 31 de març del 2023

Detingut a Palma per llançar una destral a un mecànic per no arreglar-li el cotxe

img


PALMA, 17 Oct.

Agents de la Policia Nacional a Palma han detingut un home, d'origen cubà i 40 anys, per agredir un mecànic a qui, entre altres coses, li va llançar una destral quan aquest li va dir que no podia arreglar-li el cotxe.

En una nota de premsa, els agents han indicat que l'home ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces, lesions i danys.

Els fets es van produir dissabte cap a les 14.45 hores a Platja de Palma, quan el responsable d'un taller mecànic va sol·licitar presència policial ja que un client havia discutit amb ell agafant una destral amb què l'havia amenaçat, colpejant-lo amb un tub metàl·lic i fugint posteriorment del lloc.

Els agents van anar fins al lloc i els testimonis van confirmar que el mecànic va explicar al client que no podia arreglar-li el cotxe perquè no li havia arribat les peces, amb la qual cosa li tornava part dels diners i més endavant li lliuraria la diferència.

La víctima va comentar que el client no va acceptar la proposta i es va tornar agressiu, fins i tot li va llançar una destral que va impactar contra el vidre d'un turisme.

La Policia va contactar amb l'agressor, que va assegurar que el mecànic li devia diners per la compra d'un vehicle, començant a discutir fins que aquest i uns amics li van llançar objectes i es va defensar tornant tot allò que el llançaven.

Notícies més vistes Avui