• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut a Palma per nou robatoris en comerços i cases

img

PALMA, 24 Set.

La Policia Nacional ha informat, aquest dissabte, de la detenció d'un jove, de 23 anys, per nou robatoris amb força, en establiments i en domicilis, sent dos en grau de temptativa.

En una nota de premsa, els agents han explicat que la Policia Nacional, després de ser coneixedor que hi havia un jove que estava cometent diferents robatoris amb força a diferents zones de Palma i Manacor, van establir un dispositiu de cerca per localitzar-lo i aturar-lo.

Aquest dimarts, els agents van localitzar el denunciat a la barriada de Son Gotleu, a Palma, i en veure els agents va voler fugir del lloc, no aconseguint-lo i procedint a la seva detenció, no sense haver ofert resistència activa per a la seva detenció.

Després de les investigacions posteriors, la Policia va esbrinar que estava fugit del CIS, i que tenia un ingrés a la presó, a més d'haver comès en prop d'un mes has nou robatoris amb força en establiments i domicilis, dos dels quals en grau de temptativa.

El presumpte autor hauria entrat en tres establiments a Palma, a més d'haver-ho intentat en dos domicilis. També se li imputa un robatori amb força en un domicili a Manacor i tres robatoris amb força a domicili a Consell, sent un d'ells en grau de temptativa, sent imputat per la Guàrdia Civil.

El presumpte autor sostreia diners, joies i algun dispositiu electrònic, a més de portar multitud d'antecedents policials per fets similars.

Notícies més vistes Avui