• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut a Palma per robar la gasolina de tres cotxes

img

PALMA, 8 Ago.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, d'origen espanyol i 44 anys, per robar gasolina de almenys tres vehicles, així com per quedar-se amb el cotxe de substitució d'un taller.

En una nota de premsa, la policia ha explicat que la detenció del presumpte autor es va produir aquest divendres després d'una investigació duta a terme cap per agents de la comissaria Centre, amb motiu de diverses denúncies per la sostracció de combustible als aparcaments d'un centre comercial a Palma.

Els robatoris es van dur a terme a la tarda, els dies 19, 22 i 24 de juliol, després de forçar el dipòsit de combustible d'almenys tres vehicles i sostreure la gasolina de l'interior, provocant a més danys.

Els policies van realitzar nombroses gestions i van aconseguir identificar el presumpte autor, el qual desplaçava a bord un vehicle per dur a terme els robatoris. Aquest vehicle era un automòbil de substitució d'un taller.

Els agents es van desplaçar al taller on van informar que un client va portar un vehicle per reparar i li van lliurar un automòbil de substitució, que havia d'haver tornat a primers de juny, sense que el tornés.

Un cop amb els elements probatoris, els agents van intentar trobar el parador de l'investigat, que no comptava amb antecedents policials ia més no tenia domicili conegut, trobant-se il·localitzable, fins que finalment aquest divendres, en un operatiu policial, van aconseguir trobar el seu parador i el van detenir.

En el moment de la detenció, els agents van intervenir un dispositiu amb una mànega que era usat per extreure la gasolina i que es trobava dins del vehicle. Els policies van recuperar l'automòbil que conduïa el detingut, el qual van lliurar al taller juntament amb les claus.

Notícies més vistes Avui