• dimecres 29 de març del 2023

Detingut a Palma un home per assetjar una dona la geolocalització de la qual coneixia gràcies a un joc de mòbil

img

PALMA, 14 Set.

La Policia Nacional ha informat aquest dimecres de la detenció a Palma d'un home -de 49 anys i nacionalitat espanyola- com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i assetjament per seguir una dona la geolocalització de la qual coneixia gràcies a un joc de mòbil en què tots dos participaven.

Segons ha informat en un comunicat, tots dos eren jugadors d'un joc de mòbil en què apareix un pla real i ofereix el posicionament i la geolocalització en tot moment dels participants.

Per aquest motiu, el detingut va aconseguir conèixer la rutina de la víctima, i va començar a assetjar-la des del març, arribant-se a presentar a la seva feina i domicili, on la va insultar i s'hi va aproximar de manera violenta.

La víctima es va decidir a denunciar veient que no cessava l'actitud del detingut i que l'assetjament era gairebé diàriament, rebent amenaces qua ella li indicava que trucaria a la policia.

Per aquests motius, els agents de Policia Judicial del grup de Districte Centre, van dur a terme la investigació corresponent, procedint a la detenció d'aquest home, com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i assetjament.

Notícies més vistes Avui