Detingut a Palma un home per colar-se en una casa aliena sota l'excusa de buscar el seu fill.

Detingut a Palma un home per colar-se en una casa aliena sota l'excusa de buscar el seu fill.

PALMA, 23 Novembre.

La Policia Nacional a Palma ha detingut a un home, espanyol de 33 anys, per un delicte d'allotjament de morada, en colar-se en una casa aliena sense permís dels propietaris amb l'excusa d'estar buscant al seu fill.

Segons ha informat aquest dijous el cos policial en nota de premsa, els fets van ocórrer el passat 13 de novembre, quan una mare, estant amb el seu fill en una urbanització a les afores de la ciutat, va observar a un individu al seu jardí. En preguntar pel motiu de la seva presència, el home va respondre que estava buscant al seu fill.

La dona va veure que l'home estava sota els efectes d'algun estupefaent i li va dir que se'n anés, però aquest va fer cas omís, pel que la víctima el va empènyer fins a treure'l de casa, fugint després el denunciat.

Poc temps després va arribar la parella de la mare i, en conèixer el succeït, va fer una batuda per la zona, arribant a l'Hospital de Son Llàtzer.

En el mencionat centre va comentar el succeït i els vigilants van manifestar que abans de la seva arribada el presumpte autor va estar involucrat en una trifulga, fugint també del lloc.

Segons la Policia, en el grup de veïns de la zona s'rumorejava, a més, que hi havia un home que passejava amb l'excusa que havia perdut al seu fill.

El cas va ser portat pel Grup d'Atracs, qui van començar a realitzar una sèrie de gestions, averiguant la identitat del presumpte autor, qui va ser localitzat i detingut aquest passat dimecres per un presumpte delicte d'allotjament de morada.

Les investigacions continuen per tal d'esclarir els motius pels quals s'hauria colat en el jardí de la víctima.

Tags

Categoría

Illes Balears