Detingut a Palma un home per estafar 13.000 euros fent-se passar per inversor en or.

Detingut a Palma un home per estafar 13.000 euros fent-se passar per inversor en or.

PALMA, 1 de desembre.

Agents de la Policia Nacional a Palma han detingut a un home, de nacionalitat espanyola i 41 anys, per una estafa d'un import total de 13.000 euros en unes suposades inversions en or.

Segons ha informat el Cos aquest divendres en un comunicat, la investigació es va iniciar després de rebre six denúncies de set perjudicats que asseguraven haver enviat 13.000 euros al presumpte autor pensant que aquests diners anaven destinats a unes inversions en una plataforma a risc zero i alta rendibilitat.

El detingut es publicitava en una xarxa social en la qual feia ostentació de tot tipus d'inversions. Els estafats es van reunir amb ell en una trobada, a la qual va arribar en un cotxe d'alta gamma, per aparentar solvència econòmica i induir a l'engany, i els va informar que, a través d'un programa informàtic, es realitzaven inversions amb risc nul de pèrdues, i els va indicar que, a major capital invertit, majors beneficis.

Les persones que van acudir a la reunió van realitzar el pagament a través d'una plataforma i es va crear un grup a la xarxa social en el qual el presumpte estafador anava informant de les operacions.

No obstant això, el Grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics (Ciberdelinqüència) de Palma va iniciar les gestions i va comprovar que tot els diners els rebia el denunciat sense que es portés a terme la inversió, pel que va procedir a la seva detenció, informant de tot allò actuat al Jutjat de Guàrdia de Palma.

El detingut té cotxes d'alta gamma al seu nom i no consta com a agent lliure autoritzat per prestar serveis d'inversions. A més, no es descarta que apareguin més perjudicats.

.

Tags

Categoría

Illes Balears