Detingut a Palma un home per intentar robar en un habitatge i forcejar amb el propietari.

Detingut a Palma un home per intentar robar en un habitatge i forcejar amb el propietari.

PALMA, 1 de gener.

La Policia Nacional a Palma ha detingut a un home, d'origen sud-americà i 31 anys d'edat, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, danys i lesions, a més d'un delicte de resistència a agents de l'autoritat, en entrar a robar a una casa i forcejar amb el propietari, qui va reprendre juntament amb el seu fill les accions al presumpte lladre, i oposar resistència en el moment de l'arrest.

Segons ha informat el cos policial aquest dilluns en nota de premsa, els fets van ocórrer el passat dijous durant el migdia, quan es va rebre una trucada a la Sala 091 alertant de la presència d'un lladre a l'interior d'una vivenda a la zona de Llevant, a Palma.

Desplaçats els agents al domicili, es van trobar amb una forta discussió entre dues persones, una de les quals, la víctima, portava un arnès subjecte al pit amb la seva filla menor d'edat.

El propietari va explicar que s'havia trobat el pany fracturat i al presumpte autor, que va acabar detingut a la pròpia vivenda, per la qual cosa, en companyia dels seus fills, va reprendre aquesta persona els fets, iniciant-se una discussió i forceig que va durar fins a l'arribada de la Policia.

Els agents van comprovar que es trobava tot escombrat en el domicili, a més de l'existència de danys i lesions al fill del propietari de la vivenda que havia acudit a ajudar al seu pare, per la qual cosa es va procedir a l'arrest de l'individu, qui va oposar resistència a la seva detenció.

Tags

Categoría

Illes Balears