• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut a Palma un noi de 19 anys per robar una cadena a un home gran quan entrava al seu domicili

img

PALMA, 16 Ago.

La Policia Nacional a Palma ha detingut un noi de 19 anys per robar a un avi una cadena per penjar les claus quan aquest estava entrant al seu domicili.

Segons han detallat els agents en nota de premsa, els fets van passar divendres passat, a les 20.00 hores, al barri de Son Oliva. En aquell moment, l'home septuagenari va arribar a casa seva i va treure de la butxaca del darrere les claus amb el penjoll, moment en què el detingut va sortir d'entre els cotxes i li va clavar una empenta contra la porta per arrencar-li la cadena i sortir-ne fugint.< /p>

Un familiar de la víctima que estava a la vivenda va observar el que havia passat i va sentir el seu avi dir "aquest m'ha intentat robar", per la qual cosa va agafar el patinet elèctric i el va perseguir. Mentrestant, els veïns van avisar la policia.

En arribar a la zona, els agents van veure com un home perseguia un altre en patinet i van detenir-los tots dos per aclarir els fets. Un cop van recollir la informació, van procedir a la detenció del jove per un delicte de robatori amb violència.

Des de la Policia han recordat que dimarts passat, el mateix arrestat havia estat detingut per dues reclamacions judicials de detenció, una de la comarca de Llorca i una altra de Saragossa, la primera per robatori amb força i la segona per atemptat contra un agent de l'auoritat.

A més, aquell dia havia causat molèsties llançant pedres a un alberg per una discussió amb un altre usuari.

Notícies més vistes Avui