• dijous 30 de març del 2023

Detingut a Sant Antoni (Eivissa) un treballador d'un bar per vendre droga

img

IBIZA, 4 Ago.

La Policia Local de Sant Antoni ha detingut un treballador d'un establiment com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Aquesta persona es trobava a la porta del local treballant com a relacions públiques i mostrant presumptament droga a un client. segons ha informat l'Ajuntament de Sant Antoni.

La policia havia fet una inspecció en aquest local d'oci del nucli urbà, a la zona del West End, denunciat també per superar els decibels permesos. A la mateixa nit, el mateix operatiu amb l'ajuda de dos agents més de la Guàrdia Civil va procedir a tancar un tram del passeig de S'Arenal on hi havia venedors ambulants.

Els agents en van detenir quatre. per un presumpte delicte contra la salut pública en vendre òxid nitrós. A més, a dos se'ls van trobar petites quantitats d'altres substàncies estupefaents predisposades per a la venda.

En total, la Policia Local va trobar els detinguts 42 càpsules de gas d'òxid nitrós i 370 euros. A més, els agents van localitzar a terra i en diversos racons de la zona 96 càpsules de gas d'òxid nitrós, dues bombones d'òxid nitrós, dos difusors i diversos paquets de globus que els venedors havien abandonat en la fugida.

< p> L'Ajuntament ha destacat que, durant aquesta temporada turística, la Policia Local de Sant Antoni ha interposat 82 denúncies per la Llei 4/2015 de seguretat ciutadana, per manca de respecte o consideració o consum o tinença de drogues, i ha detingut a 37 persones per venda d'òxid nitrós o altres substàncies estupefaents.

També ha interposat 20 denúncies a establiments per sorolls musicals o incompliment de l'horari de tancament, així com 21 denúncies per fer publicitat dinàmica.

< p> Des de maig fins avui, a més, s'han interposat 124 denúncies per venda ambulant i 56 denúncies més per incompliments diversos de les ordenances municipals de convivència.

En total, s'han realitzat també inspe ccions tècniques de so a sis locals aquesta temporada ia quatre s'ha proposat precinte dels equips de música.

Notícies més vistes Avui