• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut el conductor d'un taxi per abusar sexualment d'una menor a Palma

img

PALMA, 5 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home espanyol, conductor professional de servei públic, per presumptament abusar sexualment d'una menor quan aquesta anava al seu taxi.

Segons ha informat el cos policial, la menor es va personar en companyia de la seva mare, dissabte a la tarda, a dependències de la Unitat de la Família i Atenció a la Dona (UFAM) per denunciar els fets que pel que sembla van passar la matinada del mateix dia.

D'acord amb la Policia, dissabte a la nit, la menor va fer una trucada de telèfon al presumpte autor, conductor professional de servei públic, ja que tenia el número de telèfon per haver utilitzat els seus serveis sobre el mes de maig. Ell mateix va facilitar el seu nom i telèfon de contacte, per si ho necessitava en una altra ocasió.

El conductor es va dirigir al lloc acordat i va recollir la clienta per fer el servei, convidant-la a pujar al seient davanter del taxi i demanant-li un parell de petons de presentació, va començar des d'aquell moment a insinuar-se i fer comentaris sobre la seva bellesa. Els comentaris i insinuacions van anar pujant de to, tenint una connotació d'índole sexual, tot això mentre el vehicle circulava.

El conductor, en un moment donat, va fer presumptament diversos tocaments a la menor contra la seva voluntat parts íntimes, arribant l'home a mostrar les seves parts íntimes a la víctima, segons ha detallat la Policia Nacional.

La víctima va demanar a l'home reiteradament que parés, fent aquest cas omís, fins que en finalitzar la carrera va deixar la menor a les proximitats del seu domicili.

La denunciant estava molt nerviosa i contrariada i va témer que el conductor es tornés agressiu contra ella. Un cop al seu domicili, va explicar el que va passar a la seva mare i van interposar denúncia.

Després de la denúncia, agents de la Policia Nacional es van fer càrrec de la investigació duent a terme diverses gestions i procedint a la detenció del conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual.

Notícies més vistes Avui