• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut el conductor que va causar l'accident mortal a S'Albufera

img

L'home, que al lloc de l'accident es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia, ha donat positiu

PALMA, 5 Ago.

Un home, d'origen búlgar i 39 anys, va ser arrestat ahir a la nit per causar l'accident múltiple a la carretera de S'Albufera, a Mallorca, on va morir una dona i nou persones van resultar ferides.

Segons han confirmat des de la Guàrdia Civil a Europa Press, l'home va ser detingut al lloc de l'accident, després que ocupés el carril contrari de la carretera Ma-3433, que va de Muro a Sa Pobla, i provoqués un accident en què es van veure implicats dos cotxes més, cadascun amb quatre ocupants.

El detingut està acusat de delictes d'homicidi imprudent, negativa a sotmetre's a la prova d'alcohol i lesions greus . Així, en un primer moment es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia, però finalment ha donat positiu en alcohol a l'Hospital on està ingressat.

dos de suport vital bàsic i un vehicle dintervenció ràpida. Així, el SAMU va activar el protocol de múltiples víctimes.

Els ferits han estat nou persones. Quatre greus, que són una dona de 50 anys i tres homes de 40 i 21 anys; un de menys greu de 40 anys i quatre ferits lleus, entre ells una nena de sis anys. El SAMU els va traslladar a diferents centres hospitalaris: l'Hospital de Son Espases, el Comarcal d'Inca, l'Hospital de Muro i la Clínica Juaneda.

Notícies més vistes Avui