• dijous 2 de febrer del 2023

Detingut el passatger d'un ferri a Ciutadella per portar prop de 350 grams de cocaïna entre la roba

img

MENORCA, 31 Jul.

La Policia Nacional va detenir divendres passat un passatger d'un ferri que cobreix la ruta entre Barcelona i Ciutadella com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, en portar prop de 350 grams de cocaïna entre la roba.

Segons ha informat la policia en nota de premsa, agents policials a Ciutadella divendres passat van detenir un home, d'origen colombià i 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Agents de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional que feien la seva tasca al ferri que cobreix Barcelona i Ciutadella es van adonar de la presència d'un passatger que durant el trajecte va despertar les sospitoses dels agents que van procedir a la seva identificació i escorcoll, trobant entre els seus efectes un paquet plastificat que contenia prop de 350 grams de substància blanca i ocosa, pel que sembla cocaïna.

Després de ser informat dels seus drets i del motiu de la detenció va ser presentat a la Comissària de la Policia Nacional de Ciutadella, qui s'encarregarà del desenvolupament de les investigacions així com de la tramitació del corresponent atestat.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els agents de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional tenen com a fi la prevenció dels delictes, l'atenció al viatger i el control de l'ús dels mitjans de transport per delinqüència especialitzada, tràfic d'éssers humans i estupefaents, entre d'altres, fent aquestes tasques als mitjans de transport terrestres --autobús, tren, metro, etcètera-- i marítims, així com a les estacions de què se serveixen.

Notícies més vistes Avui