• divendres 3 de febrer del 2023

Detingut l'empleat d'un hotel de Platja de Palma per agredir sexualment una hoste

img


PALMA, 17 Oct.

Agents de la Policia Nacional van detenir dijous passat un home, de origen espanyol i 56 anys, per agredir sexualment una turista que s'allotjava en un hotel de la Platja de Palma on treballava.

En una nota de premsa, els agents han informat, aquest dilluns, que després de rebre una trucada d'alerta, es van dirigir a l'hotel on els agents van pujar a l'habitació de la noia, que va assegurar que un home li havia agredit sexualment després d'arribar a l'hotel.

La policia va comprovar, a a través de testimonis, que la noia havia arribat sola a l'hotel. Segons sembla, una hoste d'una habitació contigua va veure la víctima sobre el llit amb un home a sobre, mentre ella demanava ajuda.

Moments després que l'home abandonés l'habitació, després de ser sorprès per la testimoni , la víctima es va dirigir a recepció on va avisar que algú li havia agredit sexualment. Aleshores va veure el presumpte agressor, que va resultar ser empleat de l'establiment hoteler.

L'home va al·legar davant els agents que havia entrat a l'habitació per tranquil·litzar-la perquè estava nerviosa. Davant això, la policia el van arrestar com a presumpte autor d?un delicte d?agressió sexual.

Notícies més vistes Avui