• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut per colpejar una dona a Palma després d'insultar-ne una altra per la seva sexualitat

img

PALMA, 4 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un home, d'origen espanyol i 45 anys, per colpejar una dona a Palma després d'insultar-ne una altra per la seva condició sexual.

En una nota de premsa, els agents han indicat que l'home va ser arrestat, aquest dimarts, per un presumpte autor d'un delicte d'odi , lesions i resistència.

Els fets van tenir lloc cap a les 15.30 hores, al barri de Son Cotoner, després de nombroses trucades rebudes el 091 que alertaven d'una baralla als voltants d'un bar, matisant que una multitud de persones estava agredint un home.

Diverses patrulles policials van anar al lloc i van veure com un home donava un cop de puny al cap a una dona de mitjana edat. Com a conseqüència, aquesta va caure a terra mentre l'arrestat seguia donant-li cops.

Mentre els policies auxiliaven la dona, al voltant de 30 persones van començar a pegar l'home donant-li cops de peu i cops de puny. Davant d'això, els agents van allunyar l'arrestat de la zona i van establir un cinturó de seguretat per evitar l'envestida de la multitud.

Després, una ambulància es va endur la ferida fins a un hospital de Palma i, tot seguit , els policies van preguntar pels fets als testimonis, que han confirmat que el detingut havia insultat la dona per la seva condició sexual.

En vista dels insults i frases feridores, tant ella com l'altra dona que va ser copejada i que són familiars han recriminat els insults proferits, moment en què l'home ha agredit la de més edat, intervenint diverses persones.

Notícies més vistes Avui