Detingut per cremar uns contenidors davant del domicili de la seva família a Palma.

Detingut per cremar uns contenidors davant del domicili de la seva família a Palma.

PALMA, 19 Des.

La Policia Nacional ha detingut un home, de 31 anys i nacionalitat colombiana, per, presumptament, haver causat a Palma un incendi en uns contenidors davant del domicili de la seva família, des d'on tenia una ordre d'allunyament.

Els fets van ocórrer el passat dilluns a la nit, al barri de Pere Garau, moment en què van entrar diverses trucades al 091 en les quals s'alertava d'un incendi al carrer, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Un cop al lloc, els agents van observar un incendi que afectava la façana d'un dels edificis, així com a diversos vehicles, per la qual cosa diversos agents van haver de moure dos d'ells per evitar que es propagués l'incendi.

Els veïns de la zona van indicar als agents que una família que vivia en un dels edificis tenia problemes amb un individu. Al mateix temps, es va rebre una trucada al 112 que va donar informació de l'autor possible i que apuntava que l'havien vist per la zona amb anterioritat als fets.

El presumpte autor té una ordre d'allunyament del domicili familiar, així com de la seva germana, però aquell dia l'havien vist per les immediacions de l'immoble.

Els agents van realitzar diverses batudes per la zona fins que el van trobar als voltants, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció pels possibles delictes d'incendi i trencament de condemna.

Tags

Categoría

Illes Balears