• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut per robar més de 200 carrets de l'aeroport de Palma per vendre'ls en empreses de reciclatge

img

PALMA, 29 Ago.

La Policia Nacional ha detingut un home de 46 anys per presumptament robar més de 200 carrets de l'aeroport de Palma per després vendre'ls en empreses de reciclatge.

La investigació va començar a mitjans de juliol, quan el departament de gestió de serveis aeroportuaris d'Aena va denunciar la sostracció d'un gran nombre de carrets portaequipatges als últims mesos.

Els agents van esbrinar que l'home es personava a diferents zones de l'aeroport i s'emportava els carrets al vehicle. A més van detectar que els últims mesos una mateixa persona hauria estat venent al mercat gran quantitat de carrets de l'aeroport. Per ells hauria rebut més de 1.000 euros.

Finalment, divendres passat el sospitós va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de furt. Se sol·licitarà al Jutjat que imposi al detingut una ordre d'allunyament de l'aeroport.

Igualment, la Policia Nacional ha recomanat als usuaris de l'aeroport extremar la vigilància sobre les seves pertinences en el moment de fer els tràmits per a la recollida o lliurament dels vehicles de lloguer, així com els instants previs a la facturació de l'equipatge.

Notícies més vistes Avui