• dissabte 3 de juny del 2023

Detingut un empleat per quedar-se amb diners de la seva empresa i fingir un robatori per justificar-ho

img

El treballador es va gastar suposadament els diners en joc

PALMA, 18 Jul.

La Policia Nacional a Palma ha detingut un home espanyol de 34 anys per presumptament quedar-se amb diners de la seva empresa i simular un robatori per justificar-ne la desaparició.

En nota de premsa, la Policia ha explicat que van ser els agents del grup de recerca de la Comissaria d'Oest els qui van dur a terme la investigació, després que un particular denunciés un robatori a l'interior del seu vehicle.

A aquesta denúncia se'n va sumar una altra per part del responsable d'una empresa , que deia que a un treballador li havien robat més de 6.000 euros que havia d'ingressar en un compte bancari.

Posteriorment, els agents van comprovar que l'individu que va denunciar el robatori al cotxe era l'empleat, que li havia dit al seu cap que entre els efectes suposadament sostrets de s o vehicle hi havia els diners que havia d'ingressar.

Els policies van comprovar finalment que el robatori havia estat inventat per justificar la sostracció dels diners per terceres persones, quan en realitat va ser el mateix empleat qui s'havia quedat amb el mateix. A més, segons els agents, es va gastar pràcticament tota la quantitat en joc.

El jove ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni i simulació de delicte.

Notícies més vistes Avui