Detingut un home de 40 anys a l'aeroport de Palma amb 900 grams de haxix.

Detingut un home de 40 anys a l'aeroport de Palma amb 900 grams de haxix.

PALMA, 19 Des.

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària han detingut un home de 40 anys a l'aeroport de Palma com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues ja que, després de veure que actuava de forma estranya i sotmetre'l a una prova radiològica, van comprovar que tenia 89 'dàtils' de cànnabis al seu organisme, que van donar un pes final de 900 grams.

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, la detenció va tenir lloc el passat dijous a la zona d'arribades ja que l'home detingut arribava d'un vol procedent de la Península.

En veure el seu comportament estrany, els agents van comprovar que tenia diferents antecedents policials i, a més, en preguntar-li pel motiu del viatge, va oferir dades incongruents.

Així, davant la sospita que pogués transportar alguna substància estupefaent, li van realitzar una prova radiològica, en la qual van observar la presència de cossos estranys a l'interior de l'organisme del sospitós i, per tant, van procedir a la seva detenció conjuntament amb el Servei de Vigilància Aduanera de l'Agència Tributària, i al seu trasllat a l'Hospital de Son Espases per a l'expulsió de la substància.

.

Tags

Categoría

Illes Balears