• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut un home de 48 anys per nombrosos robatoris en vivendes d'Inca i Marratxí

img

L'home va ser sorprès en una de les cases i es va fracturar els dos peus en intentar fugir

PALMA, 6 Ago. < /p>

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 48 anys com a presumpte autor de nombrosos robatoris a l'interior d'habitatges d'Inca i Marratxí, a més d'un vehicle.

Segons han informat els agents aquest dissabte en nota de premsa, dijous a la matinada van rebre un avís d'alarma en un xalet de l'esmentada localitat, on van acudir patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local.

Al lloc van trobar a una persona que acabava de forçar dues portes d'un habitatge i que havia estat sorprès pels propietaris, moment en què el lladre va saltar pel balcó de la primera planta de la casa, des d'una altura de quatres metres, fracturant-se tots dos peus, cosa que li va impedir la fugida.

Després de la seva detenció al lloc dels fets, va ser traslladat al Hospital de Son Espases i posteriorment als calabossos de la Guàrdia Civil.

En el transcurs de les diligències, es va poder esbrinar que aquesta persona era autora d'almenys tres robatoris més en habitatges a la localitat d'Inca, a les que accedia mentre els propietaris dormien. També en aquesta localitat va sostreure una furgoneta que utilitzava per poder-se desplaçar, que va ser recuperada i entregada al seu propietari.

El detingut, amb amplis antecedents per robatoris, va ser presentat al Jutjat de Guàrdia, que va decretar el seu ingrés a presó sense fiança.

Notícies més vistes Avui