• dimecres 7 de juny del 2023

Detingut un home de 69 anys per provocar dos incendis que van cremar un cotxe a Palma

img

La Policia continua investigant altres incendis produïts en contenidors de la ciutat

PALMA, 16 Jun.

La Policia Nacional a Palma ha detingut un home de 69 anys com a presumpte autor d'un delicte d'incendi, en cremar dos solars en què també es va veure afectat un vehicle.

Els fets van passar el 4 de juny, al barri de s'Indioteria, on cap a les 18.00 hores es van produir dos focus d'incendi a dos solars diferents, un davant de l'altre, segons ha detallat en nota de premsa la Policia.

Aquests solars estan situats en una zona residencial, on hi ha cases i vehicles. En un d'ells, quan va començar l'incendi, es va haver de tallar el trànsit, ja que hi havia habitatges a prop d'aquest, mentre que a l'altre solar hi havia diferents vehicles aparcats, resultant-ne un cremat. Els danys van ser greus.

Després de la investigació realitzada pel Grup de Policia Judicial d'Atracos, es va procedir a la detenció del presumpte autor, una vegada obtingudes les proves pertinents.

Per part de la Policia continuen les gestions tendents a l'esclariment dels altres incendis produïts en diferents bateries de contenidors de la ciutat, no descartant noves detencions sobre això.

Notícies més vistes Avui