• dimecres 29 de març del 2023

Detingut un home de 73 anys a Palma per abusos sexuals a una menor en un creuer

img

PALMA, 9 Ago.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home d'origen francès i de 73 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals a una menor durant la travessia d'un creuer que feia escala a Palma.

Els fets van tenir lloc cap a les 01.15 hores del 4 d'agost passat a l'interior d'un creuer que en aquells moments es trobava en aigües internacionals i que tenia previst arribar al port de la capital balear.

Una menor es trobava en una festa que s'estava celebrant en un dels salons del vaixell, quan un home d'edat avançada va mostrar una actitud molt propera amb ella. En un moment determinat, la menor va decidir anar-se'n a la cabina on l'esperaven els pares i va comprovar que l'home el seguia.

Per aquest motiu i davant l'actitud mostrada per l'home, la menor va optar per esperar-ne família per pujar a l'ascensor, quedant-hi dins la família, la menor i l'home. El presumpte autor no va entaular conversa amb ella fins que la família va abandonar l'ascensor.

En aquell instant, l'home va aprofitar que es trobaven sols per parlar-li i dir-li que l'havia vist abans i que s'hi havia fixat. . En tancar-se la porta, l'home presumptament es va aproximar a la menor, envoltant-lo amb el braç pel coll i intentant besar-la.

La víctima va empènyer l'home i va aprofitar que la porta es va obrir en aquell mateix moment per sortir de l'ascensor, dirigint-se a la cabina on va explicar als seus pares els fets, els quals van informar els serveis de seguretat del vaixell que van retenir el presumpte autor.

A l'arribada del vaixell al port de Palma, el servei de seguretat de l'informar dels fets i va indicar als agents que tenien retingut el presumpte autor.

Després de prendre declaracions i fer diverses gestions, la UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va detenir l'home com a presumpte. autor d'un delicte d'abusos sexuals a una menor.

Notícies més vistes Avui