Detingut un home per 10 robatoris i tres furtaments en habitacions d'hotels a Platja de Palma.

Detingut un home per 10 robatoris i tres furtaments en habitacions d'hotels a Platja de Palma.

PALMA, 15 oct.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, d'origen espanyol i 20 anys d'edat, com a presumpte autor de fins a nou robatoris amb força en domicili i un robatori amb força i tres furts en habitacions d'hotel, tots al districte de Platja de Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, a la nit del passat dimecres, una patrulla de Seguretat Ciutadana es va personar en un hotel de Platja de Palma on un client, que es trobava allotjat en una de les habitacions en companyia de la seva família, va sorprendre un home a l'interior.

El lladre havia escalat per la façana de l'hotel i una vegada a la terrassa, va obrir la porta corredissa accedint a l'interior de l'habitació. En aquest moment, el client el va sorprendre i va aconseguir retenir-lo mantenint un forceig amb ell.

L'assaltant va manifestar que necessitava diners i la platja estava buida de gent, per la qual cosa va escalar la façana de l'hotel per robar en alguna habitació, procedint els agents a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

El grup de robatoris de la Policia Nacional ja estava investigant l'home pels nou robatoris amb força en domicilis i els tres furts en habitacions d'hotels. Tots els fets es van cometre al districte de Platja de Palma, essent el 'modus operandi' sempre el mateix, escalava per les façanes i accedia a l'interior de les vivendes per sustraure efectes.

En vista dels fets anteriors, l'home va ser finalment detingut com a presumpte autor de 10 robatoris amb força, nou en domicilis i un a l'habitació d'un hotel, així com altres tres furts en habitacions d'hotels a Platja de Palma.

Tags

Categoría

Illes Balears