• dimarts 21 de març del 2023

Detingut un home per agredir una parella amb una ampolla a la platja de Can Pere Antoni

img

PALMA, 5 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, de 42 anys i origen marroquí, com a presumpte autor d'un delicte de lesions, per agredir una parella amb una ampolla a la platja de Can Pere Antoni, de Palma.

Segons ha informat la policia en una nota de premsa, els fets es van produir divendres a la tarda a la nit, quan una parella es trobava a la platja de Can Pere Antoni, de Palma, i va passar amb ells un home que se'ls va quedar mirant sense sol·licitar res, passant al costat de la parella fins a quatre ocasions.

La parella, en veure l'home amb un banyador i suat, va pensar que estava fent esport, no donant-li la major importància, fins que en un moment donat l'home se li va acostar traient una ampolla ,
agredint a tots dos, tant a l'home com a la dona. En primer lloc
va agredir l'home picant-li al cap deixant-lo commocionat i amb una ferida sagnant que va requerir punts de sutura, després a la dona sense arribar a produir-li una contusió.

Després dels fets, el agressor va sortir corrent sent perseguit per altres usuaris de la platja. Casualment, al lloc hi havia també una patrulla de la Policia Nacional de paisà que estava fent tasques de prevenció.

Els agents van veure un home córrer descalç i en banyador amb dues ampolles de vidre a les mans i dues ocultes més a l'interior del banyador, per la qual cosa el van donar abast, procedint a la seva identificació i realitzant gestions per saber que havia passat.

Un cop amb la informació, els agents van procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Notícies més vistes Avui