Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut un home per atracar amb un ganivet a un taxista a Palma.

Detingut un home per atracar amb un ganivet a un taxista a Palma.

PALMA, 31 d'agost.

La Policia Nacional ha detingut un home, d'origen espanyol i de 38 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, després d'atraco, presumptament, amb un ganivet a un taxista a Palma.

En detall, els fets van succeir al barri de la Verge de Lluc, al voltant de la 1.40 hores, quan un taxista va recollir un client al carrer Manacor i el va traslladar fins a Pont d'Inca. El client es va seure als seients de darrere i, quan el taxi estava al barri de la Verge de Lluc, va treure un ganivet i se'l va posar al pit del professional, amenaçant-lo amb 'punxar-lo' si no li donava 100 euros.

El taxista va intentar calmar l'atracador, aprofitant per sortir ràpidament del cotxe i fugir. El lladre va agafar un mòbil d'empresa que s'havia deixat el treballador al vehicle i, a continuació, va fugir del lloc.

La víctima va trucar la Policia i diverses patrulles de seguretat ciutadana van acudir al seu encontre, ajudant-lo i recopilant informació del succeït.

Alhora, els agents estaven identificant un grup de persones a les proximitats quan un home va llançar un ganivet de grans dimensions a una zona enjardinada. Aquest va ser intervenit, apareixent juntament amb el ganivet un telèfon mòbil.

Aquest últim va resultar ser el sostret al taxista, a qui li va ser entregat. No obstant això, l'home no tenia una relació directa amb el robatori.

Posteriorment, les patrulles van localitzar un altre individu al carrer Aragó, que va ser reconegut per la víctima, i es va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte de violència i intimidació.

La investigació segueix oberta amb l'objecte de comprovar el grau d'implicació de l'home que va ser identificat amb altres persones i que havia llençat el ganivet.