• dimecres 7 de desembre del 2022

Detingut un home per cometre almenys 20 robatoris a clients d'hotels i comerços a Puerto de Alcúdia i Muro

img

L'Autoritat judicial va decretar el seu ingrés a la presó

PALMA, 21 Jul.

< p> La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat espanyola i 32 anys com a presumpte autor d'almenys 20 robatoris a clients d'hotels i comerços de les localitats de Platges de Muro i Puerto de Alcúdia.

Segons ha indicat la Guàrdia Civil, després de rebre nombroses denúncies per les esmentades sostraccions, els agents de Santa Margarita van iniciar una investigació, per tal d'esbrinar la identitat de l'autor. Els guàrdies civils estaven segurs que es tractava de la mateixa persona en tots els casos denunciats ia més ja tenien com a objectiu un conegut delinqüent habitual de la zona.

Un cop van verificar que les sospites que tenien sobre aquesta persona es confirmaven, el van localitzar a l'interior del seu domicili a Alcúdia.

Amb la pertinent autorització judicial d'entrada a l'habitatge, els guàrdies civils van detenir el sospitós ia l'interior del domicili van trobar efectes sostrets, com ara telèfons mòbils, targetes bancàries i tauletes digitals que seran lliurats als seus legítims propietaris.

L'Autoritat judicial va decretar l'ingrés a la presó del detingut.

Notícies més vistes Avui