Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut un home per deixar tancat dins el cotxe el seu fill de tres anys a l'entrada de Son Banya.

Detingut un home per deixar tancat dins el cotxe el seu fill de tres anys a l'entrada de Son Banya.

PALMA, 2 Set.

La Policia Nacional va detenir el passat dijous a un home, de 39 anys i nacionalitat espanyola, per deixar tancat dins el cotxe al seu fill de tres anys a l'entrada de Son Banya.

Segons han confirmat a Europa Press fonts properes a l'operació, els fets van ocórrer el dijous cap a les 16.30 hores, quan una patrulla de Seguretat Ciutadana troba un cotxe aparcat al camí de Ses Bateries, a l'entrada del poblat de Son Banya, amb un vidre una mica obert i un nen de tres anys sol a l'interior.

El nen es trobava sol, molt nerviós i suant, ja que la temperatura del cotxe era alta. Tot i que la temperatura del cotxe dels agents marcava 33 graus, la calor s'havia condensat dins del vehicle, fent que a l'interior fos alguns graus més elevada.

En aquest moment, els agents forcen el vidre del cotxe cap avall fins a aconseguir treure el menor de dins i, un cop rescatat, aconsegueixen localitzar la mare del menor, que no sabia res de la situació i informa que el nen estava amb el seu pare, qui suposadament se l'havia emportat a jugar a futbol.

A mitja hora del rescat del menor apareix el seu pare, que venia de dins del poblado xabolista, i intenta emportar-se el nen, resistint-se a les comprovacions dels agents, els quals finalment aconsegueixen detenir-lo.

Finalment, el nen és retornat a la seva mare en bon estat de salut, i el pare queda detingut per un presumpte delicte d'abandonament i per atemptat a l'autoritat al resistir-se als agents.