Notícies Balears.

Notícies Balears.

Detingut un home per disturbis i agressió a un agent en un local d'oci al Passeig Marítim de Palma. Detingut un home per altercados i agressió a un agent en un local d'oci al Passeig Marítim de Palma.

Detingut un home per disturbis i agressió a un agent en un local d'oci al Passeig Marítim de Palma.

Detingut un home per altercados i agressió a un agent en un local d'oci al Passeig Marítim de Palma.

PALMA, 29 d'abril.

Agents de la Policia Nacional van detenir a la matinada d'aquest diumenge a un home, estranger de 31 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de desobediència i atemptat a agent de l'autoritat, pels aldarulls produïts en un local d'oci del Passeig Marítim de Palma i l'agressió a un agent de l'autoritat.

En una nota de premsa, la Policia Nacional ha informat que, a les 04.30 hores d'aquest diumenge, es va procedir a la detenció d'un home, estranger de 31 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de desobediència i atemptat a agent de l'autoritat.

Els fets van succeir en un local d'oci del Passeig Marítim a Palma, quan un home estava produint aldarulls a l'interior de l'establiment. Sembla ser que l'home no entrava en raó enfrontant-se amb la resta de clients, no podent el personal de seguretat contenir-lo ni treure'l del local.

Va ser llavors quan es va avisar a la Policia i els agents, en veure la corpulència del home, que anava sense samarreta i feia gestos amb les mans, van desallotjar el local. En aquest moment, segons ha afegit la Policia, l'home es va enfrontar als agents i va intentar agredir-los.

Els policies van intentar en tot moment que l'home depoosara la seva actitud i es tranquil·litzara, però no atenia a raons. En aquest moment, l'home presumptament va empènyer i va donar un cop de puny a un agent i un policia va treure l'arma d'immovilizació elèctrica, i va disparar, impactant un projectil en la cartera, per la qual cosa no es va produir descàrrega. Seguidament es va disparar un segon projectil que sí que va fer la funció, i va ser quan els agents es van llançar sobre el mateix per immobilitzar-lo, engrillant-lo, per després portar-lo a l'Hospital de Son Espases per a la seva valoració i procedir a la seva detenció.

Aquest diumenge a la tarda, l'home va passar a disposició judicial quedant en llibertat amb càrrecs. La Policia no ha pogut facilitar la identificació del presumpte autor per preservar la seva intimitat.