• dimarts 6 de juny del 2023

Detingut un home per entrar quatre vegades en centres educatius per força a Palma

img

PALMA, 11 Jul.

La Policia Nacional van detenir dimarts passat, 5 de juliol, un home per presumptament haver entrat quatre vegades per força en centres educatius de Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional en nota de premsa, agents policials van detenir el 5 de juliol passat un home, espanyol de 44 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força en centres educatius.

Els fets es van dur a terme del 20 de maig al 10 de juny, en dos centres educatius diferents, duent-se a terme tres dels robatoris al mateix centre, estant tots dos a la barriada del Polígon de Llevant.

Tots els robatoris es van efectuar mitjançant el mateix 'modus operandi', saltant la tanca perimetral per posteriorment fracturar vidres per accedir a l'edifici i un cop dins forçar diferents portes per entrar en diferents habitacles.

En un dels Els robatoris es van sostreure de la sala d'informàtica del centre diversos ordinadors portàtils, que després van ser localitzats dins d'una galleda d'escombraries al pati, que tenia una corda lligada i passada per sobre de la barrera, havent abandonat aquests efectes, sumant-li a aquest robatori un ordinador que no van trobar i diners en efectiu.

En un altre dels robatoris van sostreure un altaveu bluetooth, trobant també al costat del reixat de sortida una bossa que contenia una mini cadena musical, arribant un veí a veure a una persona saltant la tanca perimetral amb la cara tapada.

Els altres dos robatoris, van ser en grau de temptativa, ja que no han trobat res a faltar de l'interior del centre, encara que sí que hi ha diversos desperfectes en els mateixos.

Després de la investigació pertinent pel Grup de Robatoris de la Policia Nacional, es va procedir a identificar i, posteriorment, a detenir l'home, com a presumpte autor dels quatre robatoris amb força.

Notícies més vistes Avui