• divendres 2 de desembre del 2022

Detingut un home per enviar fotos sexuals a la parella del seu ex a Palma

img

PALMA, 3 Set.

Agents de la Policia Nacional han detingut un home, com el presumpte autor de l'enviament de fotos d'índole sexual a l'actual parella del seu ex a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, agents policials han detingut un home per la seva presumpta participació a la comissió d'un delicte de revelació de secrets.

Els fets s'han produït dins de la pràctica sexual del 'sexting', consistent a enviar fotos o vídeos sexuals, eròtics o pornogràfics per mitjà de xarxes socials sense el consentiment de les persones intervinents en la producció del mateix.

El detingut va mantenir una relació íntima amb una dona l'estiu passat, en el marc de la qual aquesta li va enviar unes fotografies de caràcter sexual, cessant la seva relació al poc temps.

A principis d'aquest any, la dona va iniciar una relació sense mental amb una altra persona i el detingut, en tenir-ne coneixement, sense el consentiment de la dona va reenviar mitjançant un servei de missatgeria instantània les fotografies que havia guardat a la nova parella de la dona, acompanyant-les de missatges ofensius cap a la mateixa. p>

Per tot això, els agents, en tenir coneixement dels fets, van iniciar gestions per procedir a la detenció del presumpte autor, sent el mateix detingut a finals d'aquesta setmana.

Amb motiu de el que ha passat, la Policia Nacional ha volgut recordar la importància de tenir una cura especial a l'hora de compartir determinades fotografies de caràcter íntim i que amb la distribució sense autorització d'aquestes es pot incórrer en un delicte de descobriment i revelació de secrets.

>

Notícies més vistes Avui