• dilluns 5 de juny del 2023

Detingut un home per estafar prop de 50.000 euros en la compra d'un vehicle a Palma

img

PALMA, 2 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un home, de 48 anys, per presumptament haver estafat prop de 50.000 euros en la compra d'un vehicle a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, agents policials van detenir divendres passat un home, de 48 anys de edat, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa.

El grup de recerca de la Comissaria de Platja de Palma va dur a terme una investigació després de rebre una denúncia per part de la víctima, i aquesta és el venedor del vehicle .

A parer, el detingut es va interessar en un vehicle d'alta gamma, presentant diversa documentació per al finançament de la compra, encara que dies després mitjançant enganys va aconseguir finalment que li lliuressin el vehicle, després de realitzar una transferència bancària de la totalitat del preu pactat dies anteriors, ascendint a 47.000 euros.

Transcorreguts uns dies, el venedor del vehicle es va adonar que la transferència no s'havia dut a terme correctament, i no va aconseguir tornar a contactar amb el comprador, per la qual cosa va sospitar al moment que podria haver estat víctima d'una estafa, motiu pel qual va interposar la corresponent denúncia.

Els agents van poder comprovar que al denunciat li constaven més de 40 requisitòries judicials, estant en aquell moment buscat per quatre jutjats, un de ells amb una requisitòria d'ingrés a la presó, constant-li alhora un gran historial de detencions per delictes similars, entre d'altres.

Per aquests motius, quan van trobar el seu parador, els agents van procedir a la seva detenció, com presumpte autor d'un delicte d'estafa, podent recuperar el vehicle i tornar-lo a lliurar al concessionari.

Notícies més vistes Avui