• dilluns 5 de desembre del 2022

Detingut un home per intentar matar el seu company de pis amb un ganivet a Manacor

img

PALMA, 19 Set.

Un home de 46 anys ha estat detingut a Manacor com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi després d'atacar el seu company de pis amb un ganivet de cuina, que suposadament va intentar clavar-lo al cap.

Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional a les Balears, el succés va tenir lloc dissabte a la matinada. , al domicili en què víctima i agressor convivien.

L'incident va començar quan l'ara detingut va arribar a la vivenda i va acusar el seu company d'haver robat 100 euros. Es va iniciar una forta discussió en què presumptament l'agressor li va llançar un calaix al capdavant, però el seu company de pis el va poder esquivar.

Segons la policia, llavors l'home va agafar un ganivet de cuina, i va intentar clavar-s'ho al cap el seu company, alhora que l'amenaçava de mort. La víctima es va poder defensar de l'agressió interposant una mà --i va patir una ferida-- i va aconseguir fugir del domicili.

El perjudicat es va personar en dependències policials per denunciar els fets, i per això els agents van iniciar la cerca de l'agressor. Va ser arrestat hores més tard. El ganivet es va trobar amagat a la terrassa de l'habitatge.

Notícies més vistes Avui