• dimarts 21 de març del 2023

Detingut un home per maltractaments al seu exnòvio, després d'assetjar-lo, a Palma

img


PALMA, 30 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un home, espanyol i de 38 anys de edat, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar cap al seu exnòvio, després d'assetjar-lo, a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, agents policials van detenir el passat dia 21 d'octubre un home, espanyol, de 38 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar cap al seu exnòvio.

Els fets van ser posats en coneixement dels agents passat dia 19 d'aquest mes, quan es va manifestar davant dels policies que la víctima i el detingut havien tingut una relació sentimental durant uns quants anys.

La víctima havia patit assetjament telefònic, rebent més de 1.000 trucades en un dia , així com també que el detingut es presentés al seu lloc de treball i al seu domicili familiar.

La matinada del dia 19, a la barriada de Son Rapinya, la víctima va coincidir amb el detingut a la via pública, que anava en un vehicle, i va començar a seguir el denunciant en actitud desafiadora, arribant a interposar-se en el seu camí en un pas de vianants ia seguir-lo en direcció contrària.

En un moment determinat, el detingut va parar i baixar del cotxe, començant a seguir-lo a peu, aconseguint arribar a la víctima i tirar-lo de la samarreta i de la motxilla cap enrere , no arribant aquest a caure, començant una discussió entre tots dos.

Quan el detingut va abandonar el lloc, va alertar la víctima que molestaria els seus pares quan volgués i que calaria foc al seu habitatge amb ells dins.

El mateix dia, hores més tard, el detingut va acudir al domicili familiar de la víctima amb un pot de pintura, llançant-lo contra la porta principal de l'immoble, sent això observat per la mare de la víctima, que va treure el cap a la finestra i va poder veure'l, estant la víctima ma també al lloc, olorant el pot a una mena de dissolvent.

El mateix dia dels fets, la víctima continuava rebent unes quatre trucades per minut.

Per aquests motius , els agents van procedir a la detenció de l'home, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i assetjament.

Notícies més vistes Avui