• dijous 30 de març del 2023

Detingut un home per maltractaments i agressió sexual a la seva parella i trencament de condemna a Palma

img

També ha estat detingut per un delicte contra la salut pública, intervenint-li més de 65 grams de cocaïna i diversos estris

PALMA, 23 Oct.

La Policia Nacional ha detingut un home, de 26 anys, com el presumpte autor d'un delicte de maltractaments i agressió sexual a la seva parella, trencament de condemna i delicte contra la salut pública, intervenint-hi més de 65 grams de cocaïna i diversos útils, com a conseqüència d'un episodi de violència de gènere, a Palma.

Segons ha informat la Policia aquest diumenge en una nota de premsa, agents del Cos Nacional han detingut un home, de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, agressió sexual, trencament de condemna i delicte contra la salut pública, com a conseqüència d'un episodi de violència de gènere.

Els fets es van produir el matí de dimarts passat 18 d'octubre, després de rebre una trucada a la sala del 091 que alertava que una dona havia estat agredida per la seva parella.

Diverses patrulles policials es van personar al lloc, sent requerits per un familiar de la víctima, qui va indicar que la seva germana havia estat agredida per la seva parella i que tots dos es trobaven al domicili, lliurant una còpia de la clau de la porta.

Els agents es van dirigir al domicili localitzant la dona, adotant-se com l'home intentava fugir pel balcó del primer pis, i finalment va ser interceptat.

La víctima va indicar que el dia anterior la seva parella li havia agredit, agafant-la pel coll i colpejant-lo contra la paret, episodis que s'havien repetit amb anterioritat arribant l'home a mossegar-lo al braç. La dona va relatar així mateix que, hores abans, l'home la va agafar per les espatlles i la va portar al dormitori per força on la va agredir sexualment.

A més de l'anterior, els agents van esbrinar que l'home suposadament es dedicaria a vendre droga i que disposaria de substància estupefaent, aconseguint localitzar al lloc més de 65 grams de substància que va donar positiu en el test a cocaïna, així com diversos estris.

Els policies també van comprovar com l'home tenia una ordre d'allunyament respecte de la dona, per la qual cosa finalment van procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, agressió sexual, trencament de condemna i contra la salut pública.

Notícies més vistes Avui